FRI FRAKT ÖVER 599.90 KR | 1-2 DAGAR LEVERANS

GREEN HORN

I lager
Endast %1 kvar
As low as 49,90 kr

Centralt i Kalimantan-regionen, där Borneos mäktiga floder skär genom den frodiga grönskan, växer den särskilda kratomplantan vars blad kurvar sig likt majestätiska horn. Det är här vi noggrant skördar vår White Horn, Red Horn och vår stjärna – Green Horn.

Green Horn Kratom är inte bara en produkt – det är en symfoni av natur som finstämt sin kraft med jordens egen rytm. Användare uppskattar den för sin förmåga att mjukt dämpa och balansera ett virvlande sinne, samtidigt som den erbjuder en subtil energiökning efter ett bad. Först och främst är detta en sort av kratom som hjälper dig att varva ned, fokusera och hitta din inre ro.

På Scandinavian Speciosa är vi stolta över att introducera Green Horn Kratom, en ny juvel i vår samling av högkvalitativa produkter. Varje blad är handplockat med omsorg för att säkerställa en ren och potent upplevelse.

Vår hängivenhet till renhet och styrka återspeglas inte bara i vår omsorgsfulla skördningsprocess, utan även i de strikta kvalitetskontroller vi tillämpar. Vi vill att du ska känna dig trygg med att varje förpackning innehåller en säker och naturlig produkt.

Upptäck Green Horn Kratoms charm och låt den förtrolla dina sinnen. Välj din idealiska förpackningsstorlek, från det praktiska 15g-paketet till det generösa 1kg-alternativet, anpassat för varje användares individuella behov.

Förbered dig på att bli förförd av Green Horn Kratom. Beställ ditt gröna arv direkt från Borneos hjärta hos Scandinavian Speciosa idag – och vi lovar att den magiska resan bara har börjat.

Är du intresserad av ett kostnadsfritt prov av denna produkt? Ta reda på hur du kan inkludera samples i din beställning här

Labbtestad

Labbtestad

Denna produkt är laboratorietestad av en auktoriserat tredje part. Rapporten kan du ta del av längre ner på sidan under labbrapport.

100% Mitragyna Speciosa

100% Mitragyna Speciosa

Produkten innehåller endast 100 % mitragyna speciosa utan tillsatta syntetiska ingredienser.

Inga Tillsatser

Inga Tillsatser

Fri från tillsatser, bekämpningsmedel, virus och bakterier.

FÖRVARA UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN

  • EJ FÖR MÄNSKLIG KONSUMTION
  • INTE TÄNKT SOM EN ERSÄTTARE FÖR OLAGLIGA/HÄLSOFARLIGA SUBSTANSER
  • PRODUKTEN INNEHÅLLER INGA SYNTETISKA INGREDIENSER
  • 100% MITRAGYNA SPECIOSA
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE SÄLJER MITRAGYNA SPECIOSA SOM EN BOTANISK INGREDIENS FÖR TILLVERKNING AV TVÅL.
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE FRÄMJER INTE KONSUMTION AV MITRAGYNA SPECIOSA. INGA MEDICINSKA PÅSTÅENDE HAR GETTS ELLER VALIDERATS.
  • I SVERIGE ÄR PULVERISERADE LÖV AV MITRAGYNA SPECIOSA LAGLIGT ATT INNEHA! EFTERSOM LÖVEN KAN INNEHÅLLA DET OLAGLIGA ÄMNET MITRAGYNIN SÅ ÄR DET INTE TILLÅTET ATT FÖRTÄRA MITRAGYNA SPECIOSA SAMT UTFÖRA EN BEREDNING/EXTRAHERING FÖR ATT UTVINNA MITRAGYNIN. DET ÄR HELLER INTE TILLÅTET ATT DELA UPP MITRAGYNA SPECIOSA PULVER I DOSER.

Genom att läsa accepterar du dessa villkor

Lär dig tillverka kratomtvål

Labbrapport

Denna produkt är labbtestad av tredjepart. Vi labbtestar och verifierar varje batch innan vi lägger ut den till försäljning. Detta för att försäkra oss om innehållet som en del av vår kvalitetssäkringsprocess.

Följande är vad vi labbtestar för:

E. Coli
Jästsvamp
Salmonella
Entrobacteria
Tungmetaller

KONTROLLERA LABBRAPPORTEN

Vill du skriva en recension?
Endast registrerade kunder kan skriva recensioner.
Vänligen logga in eller skapa ett konto
Skriv din recension