FRI FRAKT ÖVER 599.90 KR | 1-2 DAGAR LEVERANS

VI HAR SEMESTERSTÄNGT MELLAN 30 JULI TILL 14 AUGUSTI, SISTA DAGEN VI SKICKAR UT BESTÄLLNINGAR ÄR MÅNDAG 29 JULI,  ALLA BESTÄLLNINGAR SOM KOMMER IN INNAN KL 13.00 MÅNDAG 29 JULI SKICKAS SAMMA DAG!

ALLA BESTÄLLNINGAR GJORDA UNDER SEMESTERPERIODEN SKICKAS TORSDAG 15 AUGUSTI!

 

20% RABATT PÅ GREEN BALI, RED BALI OCH WHITE ELEPHANT. GÄLLER FRAM TILL 19 AUGUSTI!

Kratom

Kratom trädet växer vilt i hela södra och centrala Asien och är botaniskt känt som Mitragyna speciosa Korth. Kratom kan växa till extremt stora höjder på upp till 15 meter och täcker en markyta på över 5 meter. Dess lövverk är mörkgröna med röda, vita eller gröna centrala vener. En liknande sort kallad -Hallea - växer också vilt i delar av Afrika men ska inte förväxlas med släktet Kratom.

Som medlem i familjen Rubiaceae (kaffe) finns Mitragyna-släktet i tropiska och subtropiska regioner i Asien och Afrika. Asiatiska arter av Mitragyna finns vanligen i regnskogsområden, medan afrikanska arter växer ofta i träsk.

Den traditionella användningen av kratom går så långt tillbaka att det inte kan preciseras exakt. Det går under flera namn beroende på språk och plats såsom Krahtom, Ketum, Kakuam och Ithang. Kratom har använts som traditionell medicin i flera hundra år, då växten är unik i sitt slag då det kan brukas till flera olika syften.

Konventionellt användes växten av fattiga arbetare och bönder som använde Kratom för att motverka trötthet, detta för att kunna arbeta hårdare och längre arbetspass. Det är av denna anledning att användningen av kratom är förknippad med arbetare och bönder i många delar av Thailand.

Ovanstående text är endast avsedd för informationsändamål.

Läs mer

VÅRA KRATOMPRODUKTER SÄLJS ENDAST SOM EN RÅVARA FÖR TILLVERKNING AV TVÅL OCH EJ FÖR MÄNSKLIG KONSUMTION! SE VÅRA KÖPVILLKOR.

Sätt fallande sortering
Sida

ÖPPETTIDER UNDER SEMESTERN


30 JULI - 14 AUGUSTI HAR VI SEMESTERSTÄNGT, SISTA DAGEN ATT BESTÄLLA INNAN SEMESTERN ÄR MÅNDAG 29 JULI. ALLA BESTÄLLNIGAR GJORDA UNDER SEMESTERN KOMMER SKICKAS TORSDAG 15 AUGUSTI.


HOPPAS NI ALLA FÅR EN FANTASTISK SOMMAR!