FRI FRAKT ÖVER 599.90 KR | 1-2 DAGAR LEVERANS

GREEN MALAY

I lager
Endast %1 kvar
As low as 49,90 kr

Fördjupa dig i Green Malay kratoms magiska styrka, en av de mest efterfrågade storterna av Kratom som historiskt användes av de gamla malaysiska invånarna. Med sin djupa anknytning till malaysiska folket, representerar Green Malay en unik historia.

Men låt inte bara dess historiska betydelse imponera på dig. Green Malay är känt för sin potenta och långvariga effekt. Med ett perfekt resultat efter varje skummande tvålbad så är Green Malay ett måste i varje badrumsskåp.

Tillgänglig i förpackningsstorlekar från 15g, 50g, 100g, 250g, 500g upp till 1kg, erbjuder vi dig möjligheten att välja precis den mängd som passar dina behov.

Har du funderingar kring Kratom? Undrar du över dess säkerhet och tillverkningsprocess?

Vid Scandinavian Speciosa står vi bakom varje produkt vi säljer. Vi garanterar en autentisk och oförvanskad vara. Varje batch genomgår noggranna kvalitetskontroller för att säkerställa att den är ren och naturlig till 100%.

Låt dig svepas med på en resa genom den tätaste djungeln med Green Malay Kratom. Dyk in i vårt sortiment online och förstå snart varför just Scandinavian Speciosa anses vara Sveriges toppval när det kommer till Kratom.

Är du intresserad av ett kostnadsfritt prov av denna produkt? Ta reda på hur du kan inkludera samples i din beställning här

Labbtestad

Labbtestad

Denna produkt är laboratorietestad av en auktoriserat tredje part. Rapporten kan du ta del av längre ner på sidan under labbrapport.

100% Mitragyna Speciosa

100% Mitragyna Speciosa

Produkten innehåller endast 100 % mitragyna speciosa utan tillsatta syntetiska ingredienser.

Inga Tillsatser

Inga Tillsatser

Fri från tillsatser, bekämpningsmedel, virus och bakterier.

FÖRVARA UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN

  • EJ FÖR MÄNSKLIG KONSUMTION
  • INTE TÄNKT SOM EN ERSÄTTARE FÖR OLAGLIGA/HÄLSOFARLIGA SUBSTANSER
  • PRODUKTEN INNEHÅLLER INGA SYNTETISKA INGREDIENSER
  • 100% MITRAGYNA SPECIOSA
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE SÄLJER MITRAGYNA SPECIOSA SOM EN BOTANISK INGREDIENS FÖR TILLVERKNING AV TVÅL.
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE FRÄMJER INTE KONSUMTION AV MITRAGYNA SPECIOSA. INGA MEDICINSKA PÅSTÅENDE HAR GETTS ELLER VALIDERATS.
  • I SVERIGE ÄR PULVERISERADE LÖV AV MITRAGYNA SPECIOSA LAGLIGT ATT INNEHA! EFTERSOM LÖVEN KAN INNEHÅLLA DET OLAGLIGA ÄMNET MITRAGYNIN SÅ ÄR DET INTE TILLÅTET ATT FÖRTÄRA MITRAGYNA SPECIOSA SAMT UTFÖRA EN BEREDNING/EXTRAHERING FÖR ATT UTVINNA MITRAGYNIN. DET ÄR HELLER INTE TILLÅTET ATT DELA UPP MITRAGYNA SPECIOSA PULVER I DOSER.

Genom att läsa accepterar du dessa villkor

Lär dig tillverka kratomtvål

Labbrapport

Denna produkt är labbtestad av tredjepart. Vi labbtestar och verifierar varje batch innan vi lägger ut den till försäljning. Detta för att försäkra oss om innehållet som en del av vår kvalitetssäkringsprocess.

Följande är vad vi labbtestar för:

E. Coli
Jästsvamp
Salmonella
Entrobacteria
Tungmetaller

KONTROLLERA LABBRAPPORTEN

Vill du skriva en recension?
Endast registrerade kunder kan skriva recensioner.
Vänligen logga in eller skapa ett konto
Skriv din recension