FRI FRAKT ÖVER 599.90 KR | 1-2 DAGAR LEVERANS

VI HAR SEMESTERSTÄNGT MELLAN 30 JULI TILL 14 AUGUSTI, SISTA DAGEN VI SKICKAR UT BESTÄLLNINGAR ÄR MÅNDAG 29 JULI,  ALLA BESTÄLLNINGAR SOM KOMMER IN INNAN KL 13.00 MÅNDAG 29 JULI SKICKAS SAMMA DAG!

ALLA BESTÄLLNINGAR GJORDA UNDER SEMESTERPERIODEN SKICKAS TORSDAG 15 AUGUSTI!

 

20% RABATT PÅ GREEN BALI, RED BALI OCH WHITE ELEPHANT. GÄLLER FRAM TILL 19 AUGUSTI!

Om oss

Lär känna det passionerade teamet bakom Scandinavian Speciosa och upptäck vad som driver oss att erbjuda högkvalitativa produkter och en enastående kundupplevelse!

Scandinavian Speciosa är ett varumärke som grundades 2016 med passionen för kratom i fokus. Grundaren har lång erfarenhet och expertis inom kratom, och har ägnat många år åt att utforska och arbeta med denna fantastiska växt innan företaget ens skapades. Vi har investerat mycket tid och ansträngning för att säkerhetställa att varje aspekt av vårt företag utförs på rätt sätt för att erbjuda den bästa möjliga servicen till våra kunder. Vår strävan är att leverera produkter av högsta kvalitet och en enastående kundupplevelse som gör att du kan lita på och njuta av allt vi har att erbjuda

Våra Värderingar

Vår kultur bygger på värdena ärlighet, förtroende, kompetens, briljans, service, ansvarstagande, samarbete och innovation. Dessa genomsyrar allt vi gör och hjälper oss att skapa exceptionell upplevelse för våra kunder. Tillsammans utgör dessa värden grundstenar för vår framgång och vår strävan att vara den bästa i vår branch.

Honesty

Ärlighet och förtroende

Vi strävar efter att ständigt vara ärliga och ha en transparent kommunikation och relation med alla våra intressenter. Vi arbetar taktiskt för att bygga upp ett starkt och ihärdigt förtroende hos alla inblandade parter. Vi följer lagar och regler, samt håller det vi lovar.

Service

Service och ansvarstagande

Vi strävar efter att vara kundorienterade  genom att lyssna på och förstå varje kunds behov.  Bearbeta alla åsikter för att omvandla det till direkt värde för våra kunder. Ansvarstagande ska genomsyra organisationen där vi ser över vilka resurser som används och hur de används för att ha en hållbar kedja som främjar miljö, hälsa och klimat samtidigt som vi tar socialt ansvar.

Competence

Kompetens och briljans

Vår styrka ligger i vår oöverträffade kompetens och briljans. Vi är stolta över att ha ett team av dedikerade experter som behärskar sitt område till perfektion. Genom vår djupa kunskap och erfarenhet kan vi erbjuda enastående resultat och överträffa förväntningar hos våra kunder.

Cooperation

Samarbete och innovation

Vi strävar efter att ha en god samarbetskultur där vi uppmuntrar innovativt tänk för att ständigt vara i framkant och bygga starkare synergieffekter inom organisationen.

Vad driver oss?

Inom Scandinavian Speciosa är vi alla förenade av en sak: våra drömmar. Vi siktar högt, drivs av vår passion och hämtar vår energi från en genuin kärlek till livet och vår planet. För oss handlar det om att göra skillnad, och varje dag strävar vi efter att positivt påverka både människor och vår omvärld.

Vad gör oss unika?

På Scandinavian Speciosa brinner vi för det vi gör. Din åsikt betyder allt för oss! Därför lyssnar vi, tar reda på vad kvalitet och bra service verkligen betyder för dig och gör vårt bästa för att uppfylla just dina önskemål.

Vad får du när du handlar från oss?

När du handlar från Scandinavian Speciosa får du en känsla av trygghet. Du kan vara säker på att dina uppgifter behandlas konfidentiellt, att dina betalningar sker säkert, och att våra produkter är testade. Vi följer noggrant lagar och regler. Och inte nog med det; dina pengar återinvesteras för att kontinuerligt förbättra din kundupplevelse hos oss.

ÖPPETTIDER UNDER SEMESTERN


30 JULI - 14 AUGUSTI HAR VI SEMESTERSTÄNGT, SISTA DAGEN ATT BESTÄLLA INNAN SEMESTERN ÄR MÅNDAG 29 JULI. ALLA BESTÄLLNIGAR GJORDA UNDER SEMESTERN KOMMER SKICKAS TORSDAG 15 AUGUSTI.


HOPPAS NI ALLA FÅR EN FANTASTISK SOMMAR!