FRI FRAKT ÖVER 599.90 KR | 1-2 DAGAR LEVERANS

FAQ

 • Är det lagligt att köpa Kratom?

  Ja, i Sverige är det lagligt att inneha kratompulver (Mitragyna speciosa). Däremot är ämnet Mitragynin olagligt i Sverige att både framställa och inneha. Det betyder att du absolut inte får göra en beredning/extrahering utav kratompulvret för att framställa ämnet Mitragynin. Det är dessutom olagligt att förtära kratompulver och dela upp pulvret i dosor.
 • Säljer ni 100 % Mitragyna speciosa?

  Ja. Alla våra kratomsorter kommer direkt från utvalda bönder i Sydostasien. Löven torkas, finpulveriseras, packas och skickas iväg till oss. Det som packas hos våra bönder är det ni får, vi vinner ingenting på att blanda ut våra produkter.

 • Skickar ni från/inom Sverige eller kommer paketen från utlandet?

  Alla våra paket skickas från vårt lager i Jönköping.

 • Skickar ni till länder utanför Sverige?

  Nej, vi skickar endast inom Sverige.

 • När skickar ni ut min order?

  Alla beställningar som görs innan kl. 13:00 en helgfri vardag skickas ut från oss samma dag.

  I vissa fall har vi tid att packa fler beställningar senare på dagen, om vår packare har tid över. Har er order inte blivit levererad om ordern är gjord efter kl. 13.00 så betyder det att vi inte har haft möjlighet att behandla just din order och beställningen skickas dagen efter istället.

 • När kommer mitt paket fram?

  Vi har tyvärr ingen kontroll över Postnords leverans, de lovar 1-2 dagars leveranstid. Majoriteten av paketen kommer dock fram dagen efter en beställning som är gjord innan kl. 13:00 en helgfri vardag.

 • Skickar ni paketet direkt till brevlådan eller till ett uthämtningsställe?

  Väljer du Mypack collect så skickas din försändelse direkt till ert närmaste utlämningsställe eller så kan du skicka med varubrev 1:klass ( max 1 kg) som skickas direkt till din brevlåda. Om paketet är för stor för din brevlåda, fastighetsbox eller brevinkast så lämnas paketet utanför din dörr!

 • Om jag väljer varubrev 1:klass kommer paketet kunna levereras till min brevlåda?

  Vi använder oss utav emballage som är anpassade för fastighetsboxar och brevlådor men inte för brevinkast. Om du endast har brevinkast och inte vill att paketet ska lämnas utanför din dörr så rekommenderar vi att ni väljer Mypack collect ( skickas till ombud).

 • Kan ni skicka min beställning med DHL,SCHENKER,UPS?

  Nej. För tillfället kan vi endast skicka med Postnord.

 • Skickar ni spårbart?

  Ja. Alla våra försändelser skickas med tjänsten Postnord Mypack Collect och Varubrev 1:Klass. Det betyder att försändelsen är spårbar hela vägen till er, ni får också notifikation via sms, email och via postnords app.

 • Behöver jag visa legitimation när jag hämtar mitt paket?

  Ja, om du väljer mypack collect. För att försäkra att er beställning faktiskt lämnas ut till just dig så måste ni visa giltig legitimation när ni hämtar ut ert paket.

 • Kan jag köpa direkt alternativt hämta min beställning från ert lager?

  Nej. Vi har ingen möjlighet att sälja direkt från vårt lager och vi kan hellre inte lämna ut beställningar från vårt lager.

 • Vad betyder sommarbatch och vinterbatch?

  Kratom är en planta som skördas året runt men det finns specifika årstider där skörden är som bäst, vilket är på sommaren. För att en skörd ska bli så perfekt som möjligt så måste plantan kunna torkas på bästa möjliga sätt men under vintern är det mestadels regn och hög luftfuktighet. Hög luftfuktigheter resulterar i att plantan får mindre chans att torkas på bästa sätt men detta elimineras under sommaren när luften är torr. Kratom som skördas under vintern är inte lika bra som en skörd från sommaren, därför ser vi alltid till att vi endast har batcher från sommaren. Om en batch eller ny produkt säljs från vintersäsongen så kommer vi alltid att informera detta på vår hemsida!