Semesterstängt 13-14  Augusti | Får ni inte orderbekräftelsen till inkorgen så kan det hamnat i skräpposten! | FRI FRAKT ÖVER 899 KR

 

FAQ

 Är det lagligt att köpa kratom?

 Ja, i Sverige så är det lagligt att inneha kratompulver (Mitragyna speciosa). Ämnet Mitragynin är olagligt i Sverige att inneha och framställa. Det betyder att du får absolut inte göra en beredning/extrahering utav kratompulvret för att framställa ämnet mitragynin. Det är dessutom olagligt att förtära kratompulver och dela upp pulvret i dosor.'

Säljer ni 100% Mitragyna speciosa?

Ja, Alla våra produkter kommer direkt ifrån våra bönder nere i Sydostasien. Löven behandlas, torkas, fin pulveriseras, packas och skickas iväg till oss. Det som packas från våra bönder är det ni får, vi vinner ingenting på att blanda ut våra produkter.

Skickar ni inom Sverige eller kommer produkterna från utlandet?

Vi är en verksamhet baserad i Jönköping, alla våra varor skickas ifrån vårt lager i Jönköping.

Skickar ni till länder utanför Sverige?

Nej, vi skickar endast inom Sverige

När skickar ni ut min order?

Alla beställningar som görs innan kl. 10.00 en helgfri vardag skickas ut samma dag och till 80% kommer paketen dagen efter (Om det är en helgfri vardag). Vi försöker packa så många beställningar vi kan för att ni ska kunna få hem era beställningar så fort som möjligt. I vissa fall har vi tid att packa fler beställningar senare på dagen, om vår packare har tid över. Har er order inte blivit levererad om ordern är gjord efter kl. 10.00 så betyder det att vi ej har haft möjlighet att behandla just din order och beställningen skickas dagen efter istället.

Skickar ni paketet direkt till brevlådan eller till ett uthämtningsställe?

Alla våra försändelser skickas direkt till er närmaste utlämningsställe, vi har ej möjlighet att skicka paketen direkt till brevlådan.

Varför skickar ni inte direkt till brevlådan?

Vi skickar med postnords fraktjänst Mypack collect som endast går att hämtas ut från ett uthämtningsställe. Detta försäkrar också att er beställning faktiskt kommer fram samt att den är spårbar hela vägen.

Kan ni skicka min beställning med DHL,SCHENKER,UPS?

Nej, för tillfället kan vi endast skicka med Postnord.

Skickar ni spårbart?

Ja, Alla våra försändelser skickas med tjänsten Postnord Mypack Collect. Det betyder att försändelsen är spårbar hela vägen till er, ni får också notifikation via sms, email och via postnord app.

Behöver jag visa legitimation när jag hämtar mitt paket?

Ja, För att försäkra att er beställning faktiskt lämnas ut till just dig så måste ni visa giltig legitimation när ni hämtar ut ert paket

Kan jag köpa direkt / hämta min beställning ifrån ert lager?

Nej, Vi har ingen möjlighet att sälja direkt från vårt lager och vi kan hellre inte lämna ut beställningar ifrån vårt lager.