FRI FRAKT ÖVER 599.90 KR | 1-2 DAGAR LEVERANS

YELLOW BORNEO

I lager
Endast %1 kvar
As low as 49,90 kr

Yellow Borneo Kratom från Scandinavian Speciosa är inte bara en representation av Borneos dolda skatter, utan också en perfekt balans i kratomvärlden. Gula kratomprodukter, som vår Yellow Borneo, tar ofta en mellanväg - de förenar den upplivande kraften från vit kratom med den lugnande effekten av röd kratom. En mer perfekt balans i tvålarna kan det inte bli!

Denna harmoniska sammansättning framkommer genom en särskild torkningsprocess som ger det distinkta gula pulvret, vilket transporterar essensen från Borneos djungler rakt till ditt hem. Varje portion är noggrant framtagen från de mest exceptionella mogna kratombladen, säkerställande en oförglömlig kvalitet och effekt.

Här i Sverige står Scandinavian Speciosa som ett tecken på renhet, autenticitet och kvalitet. Vår passion och hängivenhet till kvalitet skymtar fram i varje gram av vårt Yellow Borneo Kratom.

När du väljer Scandinavian Speciosa, väljer du inte bara ett märke – du väljer en tradition av excellens. Dyk in i den balanserade världen av kratom med vårt Yellow Borneo och upplev den kombinerade kraften av både upplivande och avslappnande egenskaper i varje tvålskrubb.

Är du intresserad av ett kostnadsfritt prov av denna produkt? Ta reda på hur du kan inkludera samples i din beställning här

Labbtestad

Labbtestad

Denna produkt är laboratorietestad av en auktoriserat tredje part. Rapporten kan du ta del av längre ner på sidan under labbrapport.

100% Mitragyna Speciosa

100% Mitragyna Speciosa

Produkten innehåller endast 100 % mitragyna speciosa utan tillsatta syntetiska ingredienser.

Inga Tillsatser

Inga Tillsatser

Fri från tillsatser, bekämpningsmedel, virus och bakterier.

FÖRVARA UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN

  • EJ FÖR MÄNSKLIG KONSUMTION
  • INTE TÄNKT SOM EN ERSÄTTARE FÖR OLAGLIGA/HÄLSOFARLIGA SUBSTANSER
  • PRODUKTEN INNEHÅLLER INGA SYNTETISKA INGREDIENSER
  • 100% MITRAGYNA SPECIOSA
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE SÄLJER MITRAGYNA SPECIOSA SOM EN BOTANISK INGREDIENS FÖR TILLVERKNING AV TVÅL.
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE FRÄMJER INTE KONSUMTION AV MITRAGYNA SPECIOSA. INGA MEDICINSKA PÅSTÅENDE HAR GETTS ELLER VALIDERATS.
  • I SVERIGE ÄR PULVERISERADE LÖV AV MITRAGYNA SPECIOSA LAGLIGT ATT INNEHA! EFTERSOM LÖVEN KAN INNEHÅLLA DET OLAGLIGA ÄMNET MITRAGYNIN SÅ ÄR DET INTE TILLÅTET ATT FÖRTÄRA MITRAGYNA SPECIOSA SAMT UTFÖRA EN BEREDNING/EXTRAHERING FÖR ATT UTVINNA MITRAGYNIN. DET ÄR HELLER INTE TILLÅTET ATT DELA UPP MITRAGYNA SPECIOSA PULVER I DOSER.

Genom att läsa accepterar du dessa villkor

Lär dig tillverka kratomtvål

Labbrapport

Denna produkt är labbtestad av tredjepart. Vi labbtestar och verifierar varje batch innan vi lägger ut den till försäljning. Detta för att försäkra oss om innehållet som en del av vår kvalitetssäkringsprocess.

Följande är vad vi labbtestar för:

E. Coli
Jästsvamp
Salmonella
Entrobacteria
Tungmetaller

KONTROLLERA LABBRAPPORTEN

Vill du skriva en recension?
Endast registrerade kunder kan skriva recensioner.
Vänligen logga in eller skapa ett konto
Skriv din recension