FRI FRAKT ÖVER 599.90 KR | 1-2 DAGAR LEVERANS

WHITE SUMATRA

I lager
Endast %1 kvar
As low as 49,90 kr

White Sumatra Kratom från Scandinavian Speciosa: En naturgåva från Sumatras djupaste skogar, berömd för att vakna sinnet och skärpa fokus. Med en dedikation till autenticitet, hämtar vi endast de mest exceptionella bladen från kratomträden i Sumatra, Indonesien.

Hos Scandinavian Speciosa är vårt engagemang till kvalitet mer än bara ord. Varje gram genomgår rigorösa kvalitetskontroller för att försäkra att du får en ren, naturlig produkt, utan kompromisser. Lita på att det inte finns något artificiellt här, bara kratoms renaste essens.

Många vänder sig till White Sumatra Kratom för den naturliga energiökningen efter ett bad, perfekt för den hektiska arbetsdagen eller när träningspasset kräver det där lilla extra. Välj bland vårt utbud av förpackningsstorlekar i vår webbshop, från 15g till 1 kg.

Dyk in i Scandinavian Speciosas värld av kvalitetskratom. Upplev skillnaden som kvalitet, passion och autenticitet kan göra.

PÅ GRUND AV LÅGT LAGER SALDO KAN VI INTE ERBJUDA SAMPLES FÖR DENNA PRODUKT JUST NU.

Labbtestad

Labbtestad

Denna produkt är laboratorietestad av en auktoriserat tredje part. Rapporten kan du ta del av längre ner på sidan under labbrapport.

100% Mitragyna Speciosa

100% Mitragyna Speciosa

Produkten innehåller endast 100 % mitragyna speciosa utan tillsatta syntetiska ingredienser.

Inga Tillsatser

Inga Tillsatser

Fri från tillsatser, bekämpningsmedel, virus och bakterier.

FÖRVARA UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN

  • EJ FÖR MÄNSKLIG KONSUMTION
  • INTE TÄNKT SOM EN ERSÄTTARE FÖR OLAGLIGA/HÄLSOFARLIGA SUBSTANSER
  • PRODUKTEN INNEHÅLLER INGA SYNTETISKA INGREDIENSER
  • 100% MITRAGYNA SPECIOSA
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE SÄLJER MITRAGYNA SPECIOSA SOM EN BOTANISK INGREDIENS FÖR TILLVERKNING AV TVÅL.
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE FRÄMJER INTE KONSUMTION AV MITRAGYNA SPECIOSA. INGA MEDICINSKA PÅSTÅENDE HAR GETTS ELLER VALIDERATS.
  • I SVERIGE ÄR PULVERISERADE LÖV AV MITRAGYNA SPECIOSA LAGLIGT ATT INNEHA! EFTERSOM LÖVEN KAN INNEHÅLLA DET OLAGLIGA ÄMNET MITRAGYNIN SÅ ÄR DET INTE TILLÅTET ATT FÖRTÄRA MITRAGYNA SPECIOSA SAMT UTFÖRA EN BEREDNING/EXTRAHERING FÖR ATT UTVINNA MITRAGYNIN. DET ÄR HELLER INTE TILLÅTET ATT DELA UPP MITRAGYNA SPECIOSA PULVER I DOSER.

Genom att läsa accepterar du dessa villkor

Lär dig tillverka kratomtvål

Labbrapport

Denna produkt är labbtestad av tredjepart. Vi labbtestar och verifierar varje batch innan vi lägger ut den till försäljning. Detta för att försäkra oss om innehållet som en del av vår kvalitetssäkringsprocess.

Följande är vad vi labbtestar för:

E. Coli
Jästsvamp
Salmonella
Entrobacteria
Tungmetaller

KONTROLLERA LABBRAPPORTEN

Vill du skriva en recension?
Endast registrerade kunder kan skriva recensioner.
Vänligen logga in eller skapa ett konto
Skriv din recension