FRI FRAKT ÖVER 599.90 KR | 1-2 DAGAR LEVERANS

IMORGON 21 JUNI SÅ HAR VI STÄNGT MEN ÖPPNAR SOM VANLIGT IGEN PÅ MÅNDAG! ÖNSKAR ER ALLA EN GLAD MID SOMMAR!

Köpvillkor

GENOM ATT KÖPA PRODUKTER FRÅN SCANDINAVIAN SPECIOSA SAMTYCKER OCH ACCEPTERAR DU HELT TILL ALLA FÖLJANDE VILLKOR.

Säljaren har rätt att ändra dessa villkor när som helst och utan att behöva meddela till köparen. "Säljaren" avser Scandinavian Speciosa, hemsidan www.Scandinavianspeciosa.se och alla personer i samarbete med Scandinavian Speciosa. "Köparen" avser den person, bolag eller andra juridiska personer som köper varor från säljaren för alla ändamål.  "Varor" avser alla de material eller produkter som omfattas av avtalet , och "avtalet" hänvisar till en överenskommelse mellan säljaren och köparen i utbyte för försäljning av varor.

 1. Ålder. Varor kan inte

  köpas av personer under 18 år. Köparen förstår att vid alla beställningar kan omfattas av krav på en vuxen signatur eller andra bevis på ålder av köpare före eller på leveransdagen.

 2. Användning.

  Köparen erkänner att alla varor som köps från säljaren är endast avsedd för tillverkning av tvål och andra hobby ändamål och är inte på något sätt avsedda för mänsklig konsumtion under några omständigheter. Köparen godtar att konsumera varor som säljaren tillhandahåller är en felanvändning av nämnda varor. Köparen kommer inte hålla säljaren ansvarig för någon konsekvens, varken förutsedd eller oförutsedda, inte heller kommer köparen hålla säljaren ansvarig för eventuella skador eller personskador som uppstår till följd av missbruk av dessa varor.

 3. Förordning och Risk för förlust.

  Köpare är fullt ansvarig för alla lagar som gäller för köp av varor. Säljaren kan annullera en beställning om varorna i det specifika landet är förbjudet. Om varorna försvinner under transporten till köparen på grund av köparens försummelse att följa alla tillämpliga lagar, vare sig lokal eller annat, anser säljaren förlust av gods ansvarig av köparen. Risken för förlust överförs omedelbart till köparen vid köp av varor.

 4. Personlig information.

  Fakturering och leveransinformation som ges till säljaren är bekräftade av köparen och sade att både vara sanningsenlig och korrekt. Köparen bekräftar att all personlig information är enbart köparens information och inte någon tredje part.

 5. Rätten att vägra försäljning.

  Säljaren får vägra sälja till någon av vilken anledning som helst.

 6. Frakt.

  Säljaren kommer att göra alla ansträngningar för att leverera varor till köpare på snabbt sätt. I den händelse att fördröjning inträffar erkänner köparen att säljaren inte är ansvarig. Scandinavian Speciosa ansvarar inte för borttappade eller försvunna paket hanterade av tredje part, paket som inte levereras kommer reklameras, det är upp till tredje part att granska om kompensation ska betalas ut. Scandinavian Speciosa kommer ej att kompensera köparen utan kompensation från tredje part.

 7. Återbetalning och returer

  Hos oss har ni alltid 14 dagars öppet köp och bytesrätt. Om ni ångrar ert köp kan ni läsa mer under "Leverans". Om du är missnöjd med din beställning, vänligen kontakta oss på info@scandinavianspeciosa.se, så kommer vi att göra vårt bästa för att göra dig nöjd.

 8. Enskilda avtalsbestämmelsers.

  Giltigheten av dessa villkor ändras inte av uttalandet av en eller flera av villkoren som är juridiskt ogiltig, olaglig eller inte går att upprätthålla. Varje avtal finns enbart på egna meriter och skall inte göras ogiltigt av någon förändring i andra, oavsett omständigheter.

 9. Val av Lag och jurisdiktionsort.

  Dessa villkor, liksom all försäljning av varor till köparen, anses ha både som överenskommits och har förekommit i Sverige. Eventuella tvister eller förtydligande av tolkning och åtgärder för verkställighet eller avtalsbrott skall tillämpas i enlighet med gällande lagstiftning i Sverige. Köparen och säljaren uttryckligen är överens om att alla åtgärder eller rättsliga åtgärder som uppkommer i samband med försäljning av varor eller dessa villkor skall dömas uteslutande i en domstol i Sverige. Köparen frånhänder sig rätten att bestrida exklusiv plats genom en motion till flyttning, motion för forum non conveniens-eller något och alla relaterade rörelser.

 10. Friskrivning från ansvar.

  Syftet med dessa villkor är att ta allt ansvar för säljaren för situationer där skada uppstod som en följd av inköp, användning eller missbruk av varor av köparen.