FRI FRAKT ÖVER 599 KR | 1-2 DAGAR LEVERANS

VI TAR EN LITEN SEMESTER MELLAN 7 - 10 DECEMBER,INGA BESTÄLLNINGAR KOMMER BEHANDLAS UNDER SEMESTERN

Yellow Kratom

Börja en resa fylld av värme och positivitet med Yellow Kratom, endast hos Scandinavian Speciosa. Vår noggrant utvalda samling av premium Gula Kratomsorter ger en unik upplevelse för kratomfantaster i Sverige. Uppskattad för sina balanserade och uppiggande egenskaper, Gul Kratom sprider en lugnande ljusstyrka som kan lysa upp din dag. Lär känna de olika aspekterna av vår varierade samling, där varje sort har sina egna särskilda egenskaper och fördelar. Vare sig det handlar om att främja en känsla av välbefinnande och avslappning eller att ge en mjuk energiökning vid din tvålning, är Gul Kratom en förtjusande följeslagare på din naturliga väg. Lita på oss för de bästa Gula Kratomprodukterna, tillverkade med största omsorg och genomgående laboratorietestade. Njut av Yellow Kratoms gyllene toner och upptäck dess strålande möjligheter hos Scandinavian Speciosa!

Läs mer

VÅRA KRATOMPRODUKTER SÄLJS ENDAST SOM EN RÅVARA FÖR TILLVERKNING AV TVÅL OCH EJ FÖR MÄNSKLIG KONSUMTION! SE VÅRA KÖPVILLKOR.


SEMESTERSTÄNGT

7 - 10 DECEMBER

 

 

VI KOMMER TA EN LITEN SEMESTER MELLAN TORSDAG 7 DECEMBER TILL SÖNDAG 10 DECEMBER. INGA BESTÄLLNINGAR KOMMER BEHANDLAS UNDERN SEMESTERN.

GREEN MAENG DA, GREEN BORNEO OCH WHITE BORNEO KOMMER SLÄPPAS INNAN VI STÄNGER NER.

VI ÄR ÅTER TILLBAKA MÅNDAG 11 DECEMBER!