FRI FRAKT ÖVER 599.90 KR | 1-2 DAGAR LEVERANS

IMORGON 21 JUNI SÅ HAR VI STÄNGT MEN ÖPPNAR SOM VANLIGT IGEN PÅ MÅNDAG! ÖNSKAR ER ALLA EN GLAD MID SOMMAR!

WHITE THAI

I lager
Endast %1 kvar
As low as 49,90 kr

White Thai Kratom från Scandinavian Speciosa: Ett nytillskott direkt från Thailands hjärta, som bjuder på en förnyad energi och en uppiggande känsla efter en dusch. White Thai har en särskild profil som speglar den rika miljön där den växer, och detta resulterar i dess unika ton. Det sägs ofta att thailändska kratomvarianter erbjuder en överlägsen renhet och kvalitet, och vår White Thai bevisar detta påstående.

På Scandinavian Speciosa värdesätter vi autenticitet och kvalitet högt. Varje steg i vår process, från urval av de mest perfekta bladen till den omsorgsfulla bearbetningen, genomförs med största möjliga precision. Med noggranna kvalitetskontroller försäkrar vi att du endast får det bästa – ren, naturlig produkt, inga avkall, bara kratomens autentiska essens.

Oavsett om du behöver en energiökning för en hektisk dag på kontoret, eller den där extra gnistan under ett träningspass, kommer White Thai Kratom att leverera. I vår webbshop erbjuder vi olika förpackningsstorlekar, allt för att passa både nyfikna nybörjare och dedikerade kratomentusiaster.

Upptäck skillnaden med Scandinavian Speciosas White Thai: Där kvalitet, passion och autenticitet samlas för att ge dig en oöverträffad upplevelse av välmående och energi.

Är du intresserad av ett kostnadsfritt prov av denna produkt? Ta reda på hur du kan inkludera samples i din beställning här

Labbtestad

Labbtestad

Denna produkt är laboratorietestad av en auktoriserat tredje part. Rapporten kan du ta del av längre ner på sidan under labbrapport.

100% Mitragyna Speciosa

100% Mitragyna Speciosa

Produkten innehåller endast 100 % mitragyna speciosa utan tillsatta syntetiska ingredienser.

Inga Tillsatser

Inga Tillsatser

Fri från tillsatser, bekämpningsmedel, virus och bakterier.

FÖRVARA UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN

  • EJ FÖR MÄNSKLIG KONSUMTION
  • INTE TÄNKT SOM EN ERSÄTTARE FÖR OLAGLIGA/HÄLSOFARLIGA SUBSTANSER
  • PRODUKTEN INNEHÅLLER INGA SYNTETISKA INGREDIENSER
  • 100% MITRAGYNA SPECIOSA
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE SÄLJER MITRAGYNA SPECIOSA SOM EN BOTANISK INGREDIENS FÖR TILLVERKNING AV TVÅL.
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE FRÄMJER INTE KONSUMTION AV MITRAGYNA SPECIOSA. INGA MEDICINSKA PÅSTÅENDE HAR GETTS ELLER VALIDERATS.
  • I SVERIGE ÄR PULVERISERADE LÖV AV MITRAGYNA SPECIOSA LAGLIGT ATT INNEHA! EFTERSOM LÖVEN KAN INNEHÅLLA DET OLAGLIGA ÄMNET MITRAGYNIN SÅ ÄR DET INTE TILLÅTET ATT FÖRTÄRA MITRAGYNA SPECIOSA SAMT UTFÖRA EN BEREDNING/EXTRAHERING FÖR ATT UTVINNA MITRAGYNIN. DET ÄR HELLER INTE TILLÅTET ATT DELA UPP MITRAGYNA SPECIOSA PULVER I DOSER.

Genom att läsa accepterar du dessa villkor

Lär dig tillverka kratomtvål

Labbrapport

Denna produkt är labbtestad av tredjepart. Vi labbtestar och verifierar varje batch innan vi lägger ut den till försäljning. Detta för att försäkra oss om innehållet som en del av vår kvalitetssäkringsprocess.

Följande är vad vi labbtestar för:

E. Coli
Jästsvamp
Salmonella
Entrobacteria
Tungmetaller

KONTROLLERA LABBRAPPORTEN

Vill du skriva en recension?
Endast registrerade kunder kan skriva recensioner.
Vänligen logga in eller skapa ett konto
Skriv din recension