FRI FRAKT ÖVER 599.90 KR | 1-2 DAGAR LEVERANS

RED THAI

I lager
Endast %1 kvar
As low as 49,90 kr

Red Thai Kratom fångar själen av Thailands frodiga grönska, och bjuder på en unik symfoni av ro och avslappning i dina hemmagjorda tvålar. Med rötter i de mest gynnsamma delarna av Thailand erbjuder vi ett kratompulver som är både unikt och effektivt.

Hos Scandinavian Speciosa prioriterar vi kvalitet. Varje batch av vårt Red Thai Kratom framställs från noga utvalda blad för att försäkra att varje gram är av högsta renhet. Vi följer en noggrann process från skörd till förpackning, allt för att möta våra höga standarder.

Söker du en naturlig källa till inre ro? Då är Red Thai Kratom från Scandinavian Speciosa ditt självklara val. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren entusiast, erbjuder vi förpackningsstorlekar som passar alla behov.

Låt dig förföras av naturens bästa, och låt Red Thai Kratom från Scandinavian Speciosa guida dig till en djupare avslappning. Beställ idag och upptäck skillnaden med oss.

Är du intresserad av ett kostnadsfritt prov av denna produkt? Ta reda på hur du kan inkludera samples i din beställning här

Labbtestad

Labbtestad

Denna produkt är laboratorietestad av en auktoriserat tredje part. Rapporten kan du ta del av längre ner på sidan under labbrapport.

100% Mitragyna Speciosa

100% Mitragyna Speciosa

Produkten innehåller endast 100 % mitragyna speciosa utan tillsatta syntetiska ingredienser.

Inga Tillsatser

Inga Tillsatser

Fri från tillsatser, bekämpningsmedel, virus och bakterier.

FÖRVARA UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN

  • EJ FÖR MÄNSKLIG KONSUMTION
  • INTE TÄNKT SOM EN ERSÄTTARE FÖR OLAGLIGA/HÄLSOFARLIGA SUBSTANSER
  • PRODUKTEN INNEHÅLLER INGA SYNTETISKA INGREDIENSER
  • 100% MITRAGYNA SPECIOSA
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE SÄLJER MITRAGYNA SPECIOSA SOM EN BOTANISK INGREDIENS FÖR TILLVERKNING AV TVÅL.
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE FRÄMJER INTE KONSUMTION AV MITRAGYNA SPECIOSA. INGA MEDICINSKA PÅSTÅENDE HAR GETTS ELLER VALIDERATS.
  • I SVERIGE ÄR PULVERISERADE LÖV AV MITRAGYNA SPECIOSA LAGLIGT ATT INNEHA! EFTERSOM LÖVEN KAN INNEHÅLLA DET OLAGLIGA ÄMNET MITRAGYNIN SÅ ÄR DET INTE TILLÅTET ATT FÖRTÄRA MITRAGYNA SPECIOSA SAMT UTFÖRA EN BEREDNING/EXTRAHERING FÖR ATT UTVINNA MITRAGYNIN. DET ÄR HELLER INTE TILLÅTET ATT DELA UPP MITRAGYNA SPECIOSA PULVER I DOSER.

Genom att läsa accepterar du dessa villkor

Lär dig tillverka kratomtvål

Labbrapport

Denna produkt är labbtestad av tredjepart. Vi labbtestar och verifierar varje batch innan vi lägger ut den till försäljning. Detta för att försäkra oss om innehållet som en del av vår kvalitetssäkringsprocess.

Följande är vad vi labbtestar för:

E. Coli
Jästsvamp
Salmonella
Entrobacteria
Tungmetaller

KONTROLLERA LABBRAPPORTEN

Vill du skriva en recension?
Endast registrerade kunder kan skriva recensioner.
Vänligen logga in eller skapa ett konto
Skriv din recension