FRI FRAKT ÖVER 599.90 KR | 1-2 DAGAR LEVERANS

WHITE ELEPHANT

I lager
Endast %1 kvar
As low as 49,90 kr

Upplev White Elephant Kratom, denna exceptionella produkt är berömd för sina ovanligt stora blad som påminner om elefantöron, och är en symbol för dess kraftfulla energigivande effekt. Den ultimata lösningen för att boosta din dag efter en dusch!

Vårt White Elephant Kratom skördas i Jongkong-regionen i Indonesien, där den frodiga miljön ger upphov till dess kvalitativa och potenta egenskaper. Varje blad väljs med största omsorg för att säkerställa en produkt av högsta kvalitet och renhet.

Vi erbjuder Kratom i olika förpackningsstorlekar - från 15g till 1kg - så att du kan hitta den mängd som bäst passar dina personliga behov.

Hos Scandinavian Speciosa kan du vara helt trygg med att du köper en hållbar produkt. Våra Kratom-produkter är 100% naturliga och produceras under strikt kvalitetskontroll för att garantera en ren och säker produkt

Är du redo att väcka dina sinnen med White Elephant Kratom? Gör din beställning idag och låt oss visa varför Scandinavian Speciosa är din förstahandskälla för premium Kratom i Sverige.

Nyfiken på att prova White Elephant Kratom utan kostnad? Läs mer om hur du kan inkludera ett gratisprov i din beställning här.

Labbtestad

Labbtestad

Denna produkt är laboratorietestad av en auktoriserat tredje part. Rapporten kan du ta del av längre ner på sidan under labbrapport.

100% Mitragyna Speciosa

100% Mitragyna Speciosa

Produkten innehåller endast 100 % mitragyna speciosa utan tillsatta syntetiska ingredienser.

Inga Tillsatser

Inga Tillsatser

Fri från tillsatser, bekämpningsmedel, virus och bakterier.

FÖRVARA UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN

  • EJ FÖR MÄNSKLIG KONSUMTION
  • INTE TÄNKT SOM EN ERSÄTTARE FÖR OLAGLIGA/HÄLSOFARLIGA SUBSTANSER
  • PRODUKTEN INNEHÅLLER INGA SYNTETISKA INGREDIENSER
  • 100% MITRAGYNA SPECIOSA
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE SÄLJER MITRAGYNA SPECIOSA SOM EN BOTANISK INGREDIENS FÖR TILLVERKNING AV TVÅL.
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE FRÄMJER INTE KONSUMTION AV MITRAGYNA SPECIOSA. INGA MEDICINSKA PÅSTÅENDE HAR GETTS ELLER VALIDERATS.
  • I SVERIGE ÄR PULVERISERADE LÖV AV MITRAGYNA SPECIOSA LAGLIGT ATT INNEHA! EFTERSOM LÖVEN KAN INNEHÅLLA DET OLAGLIGA ÄMNET MITRAGYNIN SÅ ÄR DET INTE TILLÅTET ATT FÖRTÄRA MITRAGYNA SPECIOSA SAMT UTFÖRA EN BEREDNING/EXTRAHERING FÖR ATT UTVINNA MITRAGYNIN. DET ÄR HELLER INTE TILLÅTET ATT DELA UPP MITRAGYNA SPECIOSA PULVER I DOSER.

Genom att läsa accepterar du dessa villkor

Lär dig tillverka kratomtvål

Labbrapport

Denna produkt är labbtestad av tredjepart. Vi labbtestar och verifierar varje batch innan vi lägger ut den till försäljning. Detta för att försäkra oss om innehållet som en del av vår kvalitetssäkringsprocess.

Följande är vad vi labbtestar för:

E. Coli
Jästsvamp
Salmonella
Entrobacteria
Tungmetaller

KONTROLLERA LABBRAPPORTEN

Vill du skriva en recension?
Endast registrerade kunder kan skriva recensioner.
Vänligen logga in eller skapa ett konto
Skriv din recension