FRI FRAKT ÖVER 599.90 KR | 1-2 DAGAR LEVERANS

GOLD MAENG DA

I lager
Endast %1 kvar
As low as 49,90 kr

Gold Maeng Da Kratom från Scandinavian Speciosa är mer än bara ett kratompulver; det är en upplevelse av ren guldstandard. Genom en särskild torkningsmetod får vi fram detta unika gyllene pulver. Denna guldnyans representerar inte bara dess överlägsna kvalitet, utan också dess placering i kratomspektrumet. Gula kratomprodukter är ofta en harmonisk mellanting mellan den upplivande vita kratomen och den avslappnande röda, vilket gör vårt Gold Maeng Da till en perfekt balanserad kraft i dina kratomtvålar!

Gold Maeng Da är framtagen från de finaste mogna kratombladen, garanterande en oförglömlig kvalitet och effekt. Här i Sverige står Scandinavian Speciosa som symbol för en kompromisslös strävan efter kvalitet och autenticitet. Vår stolthet ligger i att leverera produkter som överträffar förväntningarna, vilket reflekteras i varje gram av vårt Gold Maeng Da Kratom.

När du väljer Scandinavian Speciosa, väljer du inte bara ett produktmärke – du väljer en tradition av excellens. Ta steget in i den gyllene eran av kratom med vårt Gold Maeng Da och känn den balanserade kraften i varje tvålning.

SAMPLE GÄLLER EJ FÖR DENNA PRODUKT PÅ GRUND AV LÅG LAGERSALDO.

Labbtestad

Labbtestad

Denna produkt är laboratorietestad av en auktoriserat tredje part. Rapporten kan du ta del av längre ner på sidan under labbrapport.

100% Mitragyna Speciosa

100% Mitragyna Speciosa

Produkten innehåller endast 100 % mitragyna speciosa utan tillsatta syntetiska ingredienser.

Inga Tillsatser

Inga Tillsatser

Fri från tillsatser, bekämpningsmedel, virus och bakterier.

FÖRVARA UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN

  • EJ FÖR MÄNSKLIG KONSUMTION
  • INTE TÄNKT SOM EN ERSÄTTARE FÖR OLAGLIGA/HÄLSOFARLIGA SUBSTANSER
  • PRODUKTEN INNEHÅLLER INGA SYNTETISKA INGREDIENSER
  • 100% MITRAGYNA SPECIOSA
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE SÄLJER MITRAGYNA SPECIOSA SOM EN BOTANISK INGREDIENS FÖR TILLVERKNING AV TVÅL.
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE FRÄMJER INTE KONSUMTION AV MITRAGYNA SPECIOSA. INGA MEDICINSKA PÅSTÅENDE HAR GETTS ELLER VALIDERATS.
  • I SVERIGE ÄR PULVERISERADE LÖV AV MITRAGYNA SPECIOSA LAGLIGT ATT INNEHA! EFTERSOM LÖVEN KAN INNEHÅLLA DET OLAGLIGA ÄMNET MITRAGYNIN SÅ ÄR DET INTE TILLÅTET ATT FÖRTÄRA MITRAGYNA SPECIOSA SAMT UTFÖRA EN BEREDNING/EXTRAHERING FÖR ATT UTVINNA MITRAGYNIN. DET ÄR HELLER INTE TILLÅTET ATT DELA UPP MITRAGYNA SPECIOSA PULVER I DOSER.

Genom att läsa accepterar du dessa villkor

Lär dig tillverka kratomtvål

Labbrapport

Denna produkt är labbtestad av tredjepart. Vi labbtestar och verifierar varje batch innan vi lägger ut den till försäljning. Detta för att försäkra oss om innehållet som en del av vår kvalitetssäkringsprocess.

Följande är vad vi labbtestar för:

E. Coli
Jästsvamp
Salmonella
Entrobacteria
Tungmetaller

KONTROLLERA LABBRAPPORTEN

Vill du skriva en recension?
Endast registrerade kunder kan skriva recensioner.
Vänligen logga in eller skapa ett konto
Skriv din recension