FRI FRAKT ÖVER 599.90 KR | 1-2 DAGAR LEVERANS

PLANTATION GREEN MAENG DA

I lager
Endast %1 kvar
As low as 49,90 kr

Från de äldsta Maeng Da-träden har vi skapat något enastående; vår egenodlade Plantation Green Maeng Da. Genom att ta sticklingar från Maeng da-träden har vi skapat en kratomplanta som är överlägsen i kvalitet och effekt.

Varje blad av vår Plantation Green Maeng Da bär på traditionen och kraften från sitt ursprung. Odlat under noggrann uppsikt, tar våra bönder hand om varje planta för att säkerställa att de får all den näring och omsorg de behöver för att trivas. Skiljelinjen mellan vildväxt och plantageodlad kratom är tydlig; vår Plantation Green Maeng Da är resultatet av noggrant kontrollerade förhållanden som garanterar optimal tillväxt och mognad. Denna process ger en rikare, djupare och mer konsekvent upplevelsevarje gång.

Liksom vår älskade Green Maeng Da, erbjuder Plantation-versionen en harmonisk upplevelse som kombinerar välbefinnande med motivation. Men med en ännu djupare dimension av renhet och kraft, direkt från våra egna plantager.

Vårt löfte om kvalitet och transparens står starkt, med varje tvätt av vårt Plantation Green Maeng Da som bevis på vår dedikation till renhet, styrka och äkthet.

Upplev skillnaden med vår Plantation Green Maeng Da Kratom, tillgänglig i samma flexibla förpackningsstorlekar som du älskar. Ta del av arvet från de äldsta Maeng Da-träden och låt denna exklusiva produkt bli en del av din dagliga rutin.

Beställ nu och upptäck varför Plantation Green Maeng Da Kratom är det självklara valet för dig som söker det absolut bästa inom kratom. Välkommen till nästa nivå av välbefinnande med Scandinavian Speciosa!

Ta chansen att inkludera samples i din beställning och utforska det rika arvet och den oöverträffade kvaliteten hos vår Plantation Green Maeng Da, läs mer om detta här

Labbtestad

Labbtestad

Denna produkt är laboratorietestad av en auktoriserat tredje part. Rapporten kan du ta del av längre ner på sidan under labbrapport.

100% Mitragyna Speciosa

100% Mitragyna Speciosa

Produkten innehåller endast 100 % mitragyna speciosa utan tillsatta syntetiska ingredienser.

Inga Tillsatser

Inga Tillsatser

Fri från tillsatser, bekämpningsmedel, virus och bakterier.

FÖRVARA UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN

  • EJ FÖR MÄNSKLIG KONSUMTION
  • INTE TÄNKT SOM EN ERSÄTTARE FÖR OLAGLIGA/HÄLSOFARLIGA SUBSTANSER
  • PRODUKTEN INNEHÅLLER INGA SYNTETISKA INGREDIENSER
  • 100% MITRAGYNA SPECIOSA
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE SÄLJER MITRAGYNA SPECIOSA SOM EN BOTANISK INGREDIENS FÖR TILLVERKNING AV TVÅL.
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE FRÄMJER INTE KONSUMTION AV MITRAGYNA SPECIOSA. INGA MEDICINSKA PÅSTÅENDE HAR GETTS ELLER VALIDERATS.
  • I SVERIGE ÄR PULVERISERADE LÖV AV MITRAGYNA SPECIOSA LAGLIGT ATT INNEHA! EFTERSOM LÖVEN KAN INNEHÅLLA DET OLAGLIGA ÄMNET MITRAGYNIN SÅ ÄR DET INTE TILLÅTET ATT FÖRTÄRA MITRAGYNA SPECIOSA SAMT UTFÖRA EN BEREDNING/EXTRAHERING FÖR ATT UTVINNA MITRAGYNIN. DET ÄR HELLER INTE TILLÅTET ATT DELA UPP MITRAGYNA SPECIOSA PULVER I DOSER.

Genom att läsa accepterar du dessa villkor

Labbrapport

Denna produkt är labbtestad av tredjepart. Vi labbtestar och verifierar varje batch innan vi lägger ut den till försäljning. Detta för att försäkra oss om innehållet som en del av vår kvalitetssäkringsprocess.

Följande är vad vi labbtestar för:

E. Coli
Jästsvamp
Salmonella
Entrobacteria
Tungmetaller

KONTROLLERA LABBRAPPORTEN

Vill du skriva en recension?
Endast registrerade kunder kan skriva recensioner.
Vänligen logga in eller skapa ett konto
Skriv din recension