FRI FRAKT ÖVER 599.90 KR | 1-2 DAGAR LEVERANS

VI HAR SEMESTERSTÄNGT MELLAN 30 JULI TILL 14 AUGUSTI, SISTA DAGEN VI SKICKAR UT BESTÄLLNINGAR ÄR MÅNDAG 29 JULI,  ALLA BESTÄLLNINGAR SOM KOMMER IN INNAN KL 13.00 MÅNDAG 29 JULI SKICKAS SAMMA DAG!

ALLA BESTÄLLNINGAR GJORDA UNDER SEMESTERPERIODEN SKICKAS TORSDAG 15 AUGUSTI!

 

20% RABATT PÅ GREEN BALI, RED BALI OCH WHITE ELEPHANT. GÄLLER FRAM TILL 19 AUGUSTI!

PLANTATION WHITE MAENG DA

Ej i lager
Endast %1 kvar

Vår Plantation White Maeng Da står i en klass för sig, en produkt som är lika unik som den är revitaliserande. I våra specialiserade plantager tar vi hand om varje planta, från sticklingar som omsorgsfullt valts ut från de äldsta Maeng Da-träden, för att skapa en variant som står ut i mängden.

Skillnaden mellan vår Plantation White Maeng Da och traditionellt skördad White Maeng Da ligger i omsorgen och precisionen i vår odling. Våra kontrollerade förhållanden säkerställer en konstant hög kvalitet, där varje blad får den perfekta balansen av näringsämnen för att utveckla sina karaktäristiska vita vener – kända för deras energigivande effekt.

Denna omsorgsfulla process ger en White Maeng Da som är oöverträffad i sin renhet och dynamik, perfekt för de som söker en naturlig energiboost. Med en 100% naturlig komposition erbjuder vår Plantation White Maeng Da en uppiggande upplevelse som är svår att hitta nån annanstans.

Scandinavian Speciosa är dedikerade till att erbjuda endast det bästa, och vår Plantation White Maeng Da är inget undantag. Varje förpackning är ett löfte om högsta möjliga kvalitet och service, med en produkt skapad för att uppfylla och överträffa dina förväntningar.

Väck din energi och upplev en ny dimension av vitalitet med Plantation White Maeng Da Kratom. Gör den till en del av din dagliga rutin och låt Scandinavian Speciosa visa dig vägen till en livfullare tillvaro.

Ta chansen att inkludera samples i din beställning och utforska det rika arvet och den oöverträffade kvaliteten hos vår Plantation White Maeng Da, läs mer om detta här

Labbtestad

Labbtestad

Denna produkt är laboratorietestad av en auktoriserat tredje part. Rapporten kan du ta del av längre ner på sidan under labbrapport.

100% Mitragyna Speciosa

100% Mitragyna Speciosa

Produkten innehåller endast 100 % mitragyna speciosa utan tillsatta syntetiska ingredienser.

Inga Tillsatser

Inga Tillsatser

Fri från tillsatser, bekämpningsmedel, virus och bakterier.

FÖRVARA UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN

  • EJ FÖR MÄNSKLIG KONSUMTION
  • INTE TÄNKT SOM EN ERSÄTTARE FÖR OLAGLIGA/HÄLSOFARLIGA SUBSTANSER
  • PRODUKTEN INNEHÅLLER INGA SYNTETISKA INGREDIENSER
  • 100% MITRAGYNA SPECIOSA
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE SÄLJER MITRAGYNA SPECIOSA SOM EN BOTANISK INGREDIENS FÖR TILLVERKNING AV TVÅL.
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE FRÄMJER INTE KONSUMTION AV MITRAGYNA SPECIOSA. INGA MEDICINSKA PÅSTÅENDE HAR GETTS ELLER VALIDERATS.
  • I SVERIGE ÄR PULVERISERADE LÖV AV MITRAGYNA SPECIOSA LAGLIGT ATT INNEHA! EFTERSOM LÖVEN KAN INNEHÅLLA DET OLAGLIGA ÄMNET MITRAGYNIN SÅ ÄR DET INTE TILLÅTET ATT FÖRTÄRA MITRAGYNA SPECIOSA SAMT UTFÖRA EN BEREDNING/EXTRAHERING FÖR ATT UTVINNA MITRAGYNIN. DET ÄR HELLER INTE TILLÅTET ATT DELA UPP MITRAGYNA SPECIOSA PULVER I DOSER.

Genom att läsa accepterar du dessa villkor

Lär dig tillverka kratomtvål

Labbrapport

Denna produkt är labbtestad av tredjepart. Vi labbtestar och verifierar varje batch innan vi lägger ut den till försäljning. Detta för att försäkra oss om innehållet som en del av vår kvalitetssäkringsprocess.

Följande är vad vi labbtestar för:

E. Coli
Jästsvamp
Salmonella
Entrobacteria
Tungmetaller

KONTROLLERA LABBRAPPORTEN

Vill du skriva en recension?
Endast registrerade kunder kan skriva recensioner.
Vänligen logga in eller skapa ett konto
Skriv din recension

ÖPPETTIDER UNDER SEMESTERN


30 JULI - 14 AUGUSTI HAR VI SEMESTERSTÄNGT, SISTA DAGEN ATT BESTÄLLA INNAN SEMESTERN ÄR MÅNDAG 29 JULI. ALLA BESTÄLLNIGAR GJORDA UNDER SEMESTERN KOMMER SKICKAS TORSDAG 15 AUGUSTI.


HOPPAS NI ALLA FÅR EN FANTASTISK SOMMAR!