FRI FRAKT ÖVER 599.90 KR | 1-2 DAGAR LEVERANS

RED BORNEO

I lager
Endast %1 kvar
As low as 49,90 kr

Upptäck lugnets kraft med Red Borneo Kratom från Scandinavian Speciosa. Denna unika sort, uppskattad för sin avslappnande verkan efter ett bad, växer i Borneos bördiga landskap där den skördas för hand, vilket säkerställer dess premiumkvalitet.

Varje blad omvandlas med stor omsorg till ett finkornigt pulver genom noggranna kvalitetsprocesser, vilket borgar för produktens renhet och effektivitet. Med denna 100% naturliga produkt, garanterar vi att du får det bästa som kratomträdet har att erbjuda.

För dem som söker ett naturligt sätt att hitta lugnet i vardagen är Red Borneo Kratom det självklara valet. I vår webbshop erbjuder vi olika förpackningsalternativ, allt från 15g för den som vill prova, till 1kg för vardagsanvändaren. 

Låt Scandinavian Speciosa bli din portal till naturens lugnande gåvor med Red Borneo Kratom – en produkt som står för genuin kvalitet och autenticitet.

Är du intresserad av ett kostnadsfritt prov av denna produkt? Ta reda på hur du kan inkludera samples i din beställning här

Labbtestad

Labbtestad

Denna produkt är laboratorietestad av en auktoriserat tredje part. Rapporten kan du ta del av längre ner på sidan under labbrapport.

100% Mitragyna Speciosa

100% Mitragyna Speciosa

Produkten innehåller endast 100 % mitragyna speciosa utan tillsatta syntetiska ingredienser.

Inga Tillsatser

Inga Tillsatser

Fri från tillsatser, bekämpningsmedel, virus och bakterier.

FÖRVARA UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN

  • EJ FÖR MÄNSKLIG KONSUMTION
  • INTE TÄNKT SOM EN ERSÄTTARE FÖR OLAGLIGA/HÄLSOFARLIGA SUBSTANSER
  • PRODUKTEN INNEHÅLLER INGA SYNTETISKA INGREDIENSER
  • 100% MITRAGYNA SPECIOSA
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE SÄLJER MITRAGYNA SPECIOSA SOM EN BOTANISK INGREDIENS FÖR TILLVERKNING AV TVÅL.
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE FRÄMJER INTE KONSUMTION AV MITRAGYNA SPECIOSA. INGA MEDICINSKA PÅSTÅENDE HAR GETTS ELLER VALIDERATS.
  • I SVERIGE ÄR PULVERISERADE LÖV AV MITRAGYNA SPECIOSA LAGLIGT ATT INNEHA! EFTERSOM LÖVEN KAN INNEHÅLLA DET OLAGLIGA ÄMNET MITRAGYNIN SÅ ÄR DET INTE TILLÅTET ATT FÖRTÄRA MITRAGYNA SPECIOSA SAMT UTFÖRA EN BEREDNING/EXTRAHERING FÖR ATT UTVINNA MITRAGYNIN. DET ÄR HELLER INTE TILLÅTET ATT DELA UPP MITRAGYNA SPECIOSA PULVER I DOSER.

Genom att läsa accepterar du dessa villkor

Lär dig tillverka kratomtvål

Labbrapport

Denna produkt är labbtestad av tredjepart. Vi labbtestar och verifierar varje batch innan vi lägger ut den till försäljning. Detta för att försäkra oss om innehållet som en del av vår kvalitetssäkringsprocess.

Följande är vad vi labbtestar för:

E. Coli
Jästsvamp
Salmonella
Entrobacteria
Tungmetaller

KONTROLLERA LABBRAPPORTEN

Vill du skriva en recension?
Endast registrerade kunder kan skriva recensioner.
Vänligen logga in eller skapa ett konto
Skriv din recension