FRI FRAKT ÖVER 599.90 KR | 1-2 DAGAR LEVERANS

IMORGON 21 JUNI SÅ HAR VI STÄNGT MEN ÖPPNAR SOM VANLIGT IGEN PÅ MÅNDAG! ÖNSKAR ER ALLA EN GLAD MID SOMMAR!

WHITE INDO

I lager
Endast %1 kvar
As low as 49,90 kr

White Indo är en premiumprodukt som kommer från de vildvuxna kratomplantorna i Aceh-jungeln i Indonesien. Denna sällsynta och exklusiva källa ger en produkt som står ut i mängden. För dem som söker något speciellt, erbjuder White Indo en naturlig uppfriskning som kan förhöja din dag på ett subtilt men effektivt sätt.

Om du letar efter något som kan ge dig en känsla av pigghet och välmående efter din morgondusch, är detta produkten för dig. Den är perfekt för att starta dagen med en positiv känsla eller för att få en extra skjuts när energinivån sjunker. White Indo finns tillgänglig i flera storlekar, från små prover på 15g till större förpackningar på upp till 1kg. Detta gör det enkelt att hitta en mängd som passar just dina behov.

Hos Scandinavian Speciosa är vi stolta över att erbjuda en produkt som är både säker och naturlig. Våra strikta kvalitetskontroller garanterar att du får en produkt av högsta kvalitet varje gång!

Beställ nu och upplev skillnaden själv. Om du är nyfiken på att testa innan du köper, erbjuder vi också gratis prover. Ta reda på hur du kan inkludera samples i din beställning här

Labbtestad

Labbtestad

Denna produkt är laboratorietestad av en auktoriserat tredje part. Rapporten kan du ta del av längre ner på sidan under labbrapport.

100% Mitragyna Speciosa

100% Mitragyna Speciosa

Produkten innehåller endast 100 % mitragyna speciosa utan tillsatta syntetiska ingredienser.

Inga Tillsatser

Inga Tillsatser

Fri från tillsatser, bekämpningsmedel, virus och bakterier.

FÖRVARA UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN

  • EJ FÖR MÄNSKLIG KONSUMTION
  • INTE TÄNKT SOM EN ERSÄTTARE FÖR OLAGLIGA/HÄLSOFARLIGA SUBSTANSER
  • PRODUKTEN INNEHÅLLER INGA SYNTETISKA INGREDIENSER
  • 100% MITRAGYNA SPECIOSA
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE SÄLJER MITRAGYNA SPECIOSA SOM EN BOTANISK INGREDIENS FÖR TILLVERKNING AV TVÅL.
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE FRÄMJER INTE KONSUMTION AV MITRAGYNA SPECIOSA. INGA MEDICINSKA PÅSTÅENDE HAR GETTS ELLER VALIDERATS.
  • I SVERIGE ÄR PULVERISERADE LÖV AV MITRAGYNA SPECIOSA LAGLIGT ATT INNEHA! EFTERSOM LÖVEN KAN INNEHÅLLA DET OLAGLIGA ÄMNET MITRAGYNIN SÅ ÄR DET INTE TILLÅTET ATT FÖRTÄRA MITRAGYNA SPECIOSA SAMT UTFÖRA EN BEREDNING/EXTRAHERING FÖR ATT UTVINNA MITRAGYNIN. DET ÄR HELLER INTE TILLÅTET ATT DELA UPP MITRAGYNA SPECIOSA PULVER I DOSER.

Genom att läsa accepterar du dessa villkor

Lär dig tillverka kratomtvål

Labbrapport

Denna produkt är labbtestad av tredjepart. Vi labbtestar och verifierar varje batch innan vi lägger ut den till försäljning. Detta för att försäkra oss om innehållet som en del av vår kvalitetssäkringsprocess.

Följande är vad vi labbtestar för:

E. Coli
Jästsvamp
Salmonella
Entrobacteria
Tungmetaller
Vill du skriva en recension?
Endast registrerade kunder kan skriva recensioner.
Vänligen logga in eller skapa ett konto
Skriv din recension