FRI FRAKT ÖVER 599.90 KR | 1-2 DAGAR LEVERANS

STEM & VEIN

I lager
Endast %1 kvar
As low as 49,90 kr

Stem & Vein Kratom från Scandinavian Speciosa representerar kratomvärldens ofta oupptäckta skatt. Till skillnad från de traditionella blad-baserade kratomprodukterna, sätter Stem & Vein i centrum det som många andra förbiser: stammarna och venerna av kratomträdet.

Dessa unika delar av trädet bär på en annan sammansättning av unika egenskaper, vilket skapar en distinkt profil av effekter. För många är Stem & Vein ett effektivt sätt att förlänga livslängden på sina favoritkratomtvålar. Genom att blanda in Stem & Vein kan du dryga ut dina doser, vilket möjliggör en längre och mer hållbar användning av dina älskade kratomvarianter.

Scandinavian Speciosa är stolt över att introducera denna produkt till svenska marknaden, med samma åtagande till kvalitet och renhet som alltid. Varje gram av vårt Stem & Vein Kratom genomgår rigorösa kvalitetskontroller, och vi är ständigt på jakt efter att leverera det allra bästa från naturens skattkista.

När du väljer Stem & Vein från Scandinavian Speciosa, väljer du inte bara en annan kratomprodukt. Du väljer att omfamna kratoms fulla spektrum och utnyttja dess potential till fullo. Utforska, blanda och upptäck den dolda styrkan i Stem & Vein Kratom idag!

Är du intresserad av ett kostnadsfritt prov av denna produkt? Ta reda på hur du kan inkludera samples i din beställning här

Labbtestad

Labbtestad

Denna produkt är laboratorietestad av en auktoriserat tredje part. Rapporten kan du ta del av längre ner på sidan under labbrapport.

100% Mitragyna Speciosa

100% Mitragyna Speciosa

Produkten innehåller endast 100 % mitragyna speciosa utan tillsatta syntetiska ingredienser.

Inga Tillsatser

Inga Tillsatser

Fri från tillsatser, bekämpningsmedel, virus och bakterier.

FÖRVARA UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN

  • EJ FÖR MÄNSKLIG KONSUMTION
  • INTE TÄNKT SOM EN ERSÄTTARE FÖR OLAGLIGA/HÄLSOFARLIGA SUBSTANSER
  • PRODUKTEN INNEHÅLLER INGA SYNTETISKA INGREDIENSER
  • 100% MITRAGYNA SPECIOSA
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE SÄLJER MITRAGYNA SPECIOSA SOM EN BOTANISK INGREDIENS FÖR TILLVERKNING AV TVÅL.
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE FRÄMJER INTE KONSUMTION AV MITRAGYNA SPECIOSA. INGA MEDICINSKA PÅSTÅENDE HAR GETTS ELLER VALIDERATS.
  • I SVERIGE ÄR PULVERISERADE LÖV AV MITRAGYNA SPECIOSA LAGLIGT ATT INNEHA! EFTERSOM LÖVEN KAN INNEHÅLLA DET OLAGLIGA ÄMNET MITRAGYNIN SÅ ÄR DET INTE TILLÅTET ATT FÖRTÄRA MITRAGYNA SPECIOSA SAMT UTFÖRA EN BEREDNING/EXTRAHERING FÖR ATT UTVINNA MITRAGYNIN. DET ÄR HELLER INTE TILLÅTET ATT DELA UPP MITRAGYNA SPECIOSA PULVER I DOSER.

Genom att läsa accepterar du dessa villkor

Lär dig tillverka kratomtvål

Labbrapport

Denna produkt är labbtestad av tredjepart. Vi labbtestar och verifierar varje batch innan vi lägger ut den till försäljning. Detta för att försäkra oss om innehållet som en del av vår kvalitetssäkringsprocess.

Följande är vad vi labbtestar för:

E. Coli
Jästsvamp
Salmonella
Entrobacteria
Tungmetaller

KONTROLLERA LABBRAPPORTEN

Vill du skriva en recension?
Endast registrerade kunder kan skriva recensioner.
Vänligen logga in eller skapa ett konto
Skriv din recension