FRI FRAKT ÖVER 599.90 KR | 1-2 DAGAR LEVERANS

IMORGON 21 JUNI SÅ HAR VI STÄNGT MEN ÖPPNAR SOM VANLIGT IGEN PÅ MÅNDAG! ÖNSKAR ER ALLA EN GLAD MID SOMMAR!

RED INDO

I lager
Endast %1 kvar
As low as 49,90 kr

Red Indo är en högkvalitativ kratomprodukt, noggrant skördad från vildvuxna kratomplantor i den exotiska Aceh-jungeln i Indonesien. Denna röda variant är älskad för sina kraftfulla lugnande och avslappnande effekter, perfekt för dig som vill koppla av och varva ner i badkaret efter en lång dag .

Red Indo erbjuder en naturlig väg till att lindra obehag och skapa en djup känsla av välbefinnande, vilket gör den idealisk för att uppnå total avslappning och inre ro.

Vi erbjuder Red Indo i flera förpackningsstorlekar, från 15g upp till 1kg, så att du kan välja den perfekta mängden för dina behov. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren användare, finns det en storlek som passar dig.

Scandinavian Speciosa är vi stolta över att leverera kratom av högsta kvalitet. Varje förpackning av Red Indo genomgår strikta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får en produkt av absolut högsta standard.

Prova Red Indo idag, vi tvekar inte att denna produkt kommer bli din nya favorit för avslappning och välmående!

Beställ nu och upplev skillnaden själv. Om du är nyfiken på att testa innan du köper, erbjuder vi också gratis prover. Ta reda på hur du kan inkludera samples i din beställning här

Labbtestad

Labbtestad

Denna produkt är laboratorietestad av en auktoriserat tredje part. Rapporten kan du ta del av längre ner på sidan under labbrapport.

100% Mitragyna Speciosa

100% Mitragyna Speciosa

Produkten innehåller endast 100 % mitragyna speciosa utan tillsatta syntetiska ingredienser.

Inga Tillsatser

Inga Tillsatser

Fri från tillsatser, bekämpningsmedel, virus och bakterier.

FÖRVARA UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN

  • EJ FÖR MÄNSKLIG KONSUMTION
  • INTE TÄNKT SOM EN ERSÄTTARE FÖR OLAGLIGA/HÄLSOFARLIGA SUBSTANSER
  • PRODUKTEN INNEHÅLLER INGA SYNTETISKA INGREDIENSER
  • 100% MITRAGYNA SPECIOSA
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE SÄLJER MITRAGYNA SPECIOSA SOM EN BOTANISK INGREDIENS FÖR TILLVERKNING AV TVÅL.
  • SCANDINAVIANSPECIOSA.SE FRÄMJER INTE KONSUMTION AV MITRAGYNA SPECIOSA. INGA MEDICINSKA PÅSTÅENDE HAR GETTS ELLER VALIDERATS.
  • I SVERIGE ÄR PULVERISERADE LÖV AV MITRAGYNA SPECIOSA LAGLIGT ATT INNEHA! EFTERSOM LÖVEN KAN INNEHÅLLA DET OLAGLIGA ÄMNET MITRAGYNIN SÅ ÄR DET INTE TILLÅTET ATT FÖRTÄRA MITRAGYNA SPECIOSA SAMT UTFÖRA EN BEREDNING/EXTRAHERING FÖR ATT UTVINNA MITRAGYNIN. DET ÄR HELLER INTE TILLÅTET ATT DELA UPP MITRAGYNA SPECIOSA PULVER I DOSER.

Genom att läsa accepterar du dessa villkor

Lär dig tillverka kratomtvål

Labbrapport

Denna produkt är labbtestad av tredjepart. Vi labbtestar och verifierar varje batch innan vi lägger ut den till försäljning. Detta för att försäkra oss om innehållet som en del av vår kvalitetssäkringsprocess.

Följande är vad vi labbtestar för:

E. Coli
Jästsvamp
Salmonella
Entrobacteria
Tungmetaller
Vill du skriva en recension?
Endast registrerade kunder kan skriva recensioner.
Vänligen logga in eller skapa ett konto
Skriv din recension