Semesterstängt 13-14  Augusti | Får ni inte orderbekräftelsen till inkorgen så kan det hamnat i skräpposten! | FRI FRAKT ÖVER 899 KR

OM OSS

Scandinavian Speciosa är ett Svenskt företag och ändå från starten 2016 har vi erbjudit marknadens bästa Kratompulver. Vår målsättning är att överträffa våra kunders förväntningar när det gäller både kvaliteten på våra produkter och vår service. Därför ser vi till att ständigt se över våra processer och produkter, för att öka kundtillfredsställelsen.

Vad gör oss unika?

Jag skulle nog svara att den mängd passion vi på Scandinavian Speciosa har för verksamheten gör oss unika. Vi lyssnar på våra kunder och arbetar kontinuerligt med att bryta ner vad termerna kvalitet och kundupplevelse kan innebära. Detta för att ständigt arbeta med att styra företaget mot konkreta mål som härstammar från just era åsikter och tankar.

För att säkerställa att våra produkter håller en hög kvalitetsnivå jobbar vi noggrant med att besikta böndernas verksamhet samt med att upprätthålla relationen med våra leverantörer. I arbetet med val av bönder har vi tagit hänsyn till flera faktorer, bl.a. säkerhet, kvalitet, pålitlighet, standardiseringsnivå, samarbetsförmåga, leveranssäkerhet och självklart att det är helt fritt från tillsatser! Dessa krav står som grund för besiktningen av bönder för att kunna garantera er den allra bästa kvaliteten.

Bredvid kvalitet står även kundservice och leveransprecision i rampljuset och är två ytterligare nyckelord som vi strävar mot att bemästra. Därför avslutar jag med att påstå att vi uppskattar all kritik vi kan få från er.

Har ni några frågor så tveka inte att kontakta oss, vi besvarar alla email inom 24h.