Sample systemet är avvaktiverat tillsvidare | Får ni inte orderbekräftelsen till inkorgen så kan det hamnat i skräpposten!

KRATOM

KRATOM

Kratom trädet växer vilt i hela södra och centrala Asien och är botaniskt känt som Mitragyna speciosa Korth. Kratom kan växa till extremt stora höjder på upp till 15 meter och täcker en markyta på över 5 meter. Dess lövverk är mörkgröna med röda, vita eller gröna centrala vener. En liknande sort kallad -Hallea - växer också vilt i delar av Afrika men ska inte förväxlas med släktet Kratom.

Som medlem i familjen Rubiaceae (kaffe) finns Mitragyna-släktet i tropiska och subtropiska regioner i Asien och Afrika. Asiatiska arter av Mitragyna finns vanligen i regnskogsområden, medan afrikanska arter växer ofta i träsk.

Den traditionella användningen av kratom går så långt tillbaka att det inte kan preciseras exakt. Det går under flera namn beroende på språk och plats såsom Krahtom, Ketum, Kakuam och Ithang. Kratom har använts som traditionell medicin i flera hundra år, då växten är unik i sitt slag då det kan brukas till flera olika syften.

Konventionellt användes växten av fattiga arbetare och bönder som använde Kratom för att motverka trötthet, detta för att kunna arbeta hårdare och längre arbetspass. Det är av denna anledning att användningen av kratom är förknippad med arbetare och bönder i många delar av Thailand.

Ovanstående text är endast avsedd för informationsändamål.

    • VÅRA KRATOM PRODUKER SKICKAS FRÅN SVERIGE OCH SÄLJS ENDAST SOM EN RÅVARA FÖR TILLVERKNING AV TVÅL OCH ÄR EJ FÖR MÄNSKLIG KONSUMTION! SE VÅRA KÖPVILLKOR FÖR MER INFORMATION. 

Artiklar 13 till 22 av totalt 22

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 13 till 22 av totalt 22

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2